Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Verbinding...

Verbinding...

Verbinding met het internet of eenzaamheid?
€1000,00

Bloom of youth

Bloom of youth

Juryprijs 2018 Kunst in de Etalage Meppel Bloom of youth (ingelijst) In de tweede helft van de 19e eeuw was bij gegoede Amerikaanse vrouwen de crème Bloom of Youth erg populair. Ze verkregen hiermee de gewenste bleke huid om te laten zien dat ze geld genoeg hadden en niet op het land hoefden te werken.  Het was dus een teken van rijkdom. Door het gebruik van de crème kregen de vrouwen niet alleen een bleke huid maar ze gingen er ook nog eens uitzien als etherische wezens. Dit ‘vluchtige’ en kwetsbare  vond men in die tijd erg mooi. Wat men aanvankelijk niet wist was dat de crème het giftige pigment loodwit bevatte. De vrouwen werden ziek en moesten uiteindelijk hun schoonheid met de dood bekopen. Bron: ‘Kleur’, biografie van kleuren door Victoria Finlay
€875,00

Meppeler Mug I

Meppeler Mug I

Meppeler Mug I was een onderdeel van de expositie Komaf waarin mensen uit  allerlei groepen van de Drentse samenleving  geportretteerd zijn. Hind, het geportretteerde meisje is derde generatie Nederlands-Marokkaans. Hind voelt zich boven alles Nederlands. Een enkele keer borrelt er iets Marokkaans op wanneer ze bijvoorbeeld op een bruiloft is. Nederlandse bruiloften vindt ze een beetje saai en ingetogen. Ook  ziet ze verschil als er gasten komen eten. Op zijn Marokkaans is dat feestelijker en uitgebreider. Toch is ze vooral Nederlands/Drents omdat ze hier geboren en getogen is. Zie ook het schilderij Meppeler Mug II
€400,00

Meppeler Mug II

Meppeler Mug II

Meppeler Mug II was een onderdeel van de expositie Komaf waarin mensen uit  allerlei groepen van de Drentse samenleving  geportretteerd zijn. Hind is derde generatie Nederlands-Marokkaans. Hind voelt zich boven alles Nederlands. Een enkele keer borrelt er iets Marokkaans op wanneer ze bijvoorbeeld op een bruiloft is. Nederlandse bruiloften vindt ze een beetje saai en ingetogen. Ook  ziet ze verschil als er gasten komen eten. Op zijn Marokkaans is dat feestelijker en uitgebreider. Toch is ze vooral Nederlands/Drents omdat ze hier geboren en getogen is. Zie ook het schilderij Meppeler Mug I
€400,00

Transitie

Transitie

Beweging van de ene fase naar de andere fase.
€800,00

Meisje chiaroscuro

Meisje chiaroscuro

Meisje chiaroscuro. Mooie licht donker techniek.
€95,00

De dichter

De dichter

Het kunstcollectief 'Drents Portret' heeft een aantal Drentse dichters en schrijvers geportretteerd. Dit werk is er een onderdeel van. 
€550,00

November man

November man

Het kunstcollectief 'Drents Portret' heeft een aantal Drentse dichters en schrijvers geportretteerd. Dit werk is er een onderdeel van. 
€400,00

Omvlee

Omvlee

Het kunstcollectief 'Drents Portret' heeft een aantal Drentse dichters en schrijvers geportretteerd. Dit werk is er een onderdeel van.  Het werk heeft een witte lijst.
€400,00

Energie

Energie

Portret van een energieke radiopresentatrice. Het werk is omrand met een passe partout en ingelijst in een eenvoudige maar mooie, bijpassende lijst.
€825,00

Erwin Java

Erwin Java

Dit is een portret van de gitarist van 'Cuby and the Blizzards' en 'King of the World'. Het werk is ingelijst door een officiële lijstenmaker.
€250,00

Jongen

Jongen

Jonge jongen
€80,00

Sporen uit de jeugd I

Sporen uit de jeugd I

Dit is een deel uit de serie 'Sporen' dat jeugdherinneringen weergeeft.
€250,00

Nieuwjaarsduik

Nieuwjaarsduik

Meisje tijdens de traditionele nieuwjaarsduik op het lokale strand bij een buitentemperatuur van 4 graden.
€75,00

Geestig

Geestig

Het lijkt alsof de geest van de lezer of de inhoud van wat hij aan het lezen is boven de figuur zweeft. Ook de kommetjes lijken niet op hun plaats blijven. Het werk is ingelijst.
€500,00